God Jul önskar Cross Technology Solutions

Julen står inför dörren och året går mot sitt slut

Så här i juletider vill vi passa på att rikta ett stort tack till våra kunder, patienter, vårdpersonal, samarbetspartners, supportrar, vänner, alla ni som tror på oss och som driver utvecklingen fram inom området digital hälsa.
Vi vill även ta tillfället i akt och vänder blicken tillbaka på ett år av distansarbete som har fört oss stora kliv fram. Här summerar vi några viktiga företagshändelser:

• Ovärderlig förstärkning av marknadsteamet – Cross går alltmer från produktbolag till marknadsbolag och stärker sin position på marknaden.

• Innovationen LifePod erhåller Europa- och USA-patent. Patent för LifePod finns dessutom i Australien, Kanada och Ryssland.

• Förstärkt fokus på allianser och samarbeten – vi har tecknat samarbetsavtal med flera strategiska partners såsom digitala vårdgivare, leverantör till patientjournalsystem, vårdoperatör och distributör av medicintekniska lösningar till vården.

• LifePod har fått europeisk CE-märkning i klass IIa! Vi är ett av få bolag i Europa som nu har fått vårt digitala beslutsstödsystem certifierat i klass IIa. Därmed är vi också väl förberedda inför de skärpta kraven av MDR (medical device regulation) som omfattar alla medicintekniska lösningar inom Europa.

• Vi har etablerat oss som den bredaste eHälsolösningen för distansmonitorering på marknaden. Vi stödjer vården med distansmonitorering av patientgrupper i behov av kontinuerlig uppföljning inom ett tiotal olika diagnosområden, bla kardiovaskulära sjukdomar, njursjukdomar och postkirurgisk uppföljning.

• Lansering av konkret erbjudande tillsammans med MedHelp sjukvårdsrådgivning för att ge vården möjlighet att korta den växande vårdkön med hjälp av uppföljning och medicinsk prioritering på distans.

• Sist, men verkligen inte minst, står Cross inför en stark tillväxtfas och har beslutat att tillsätta en marknadsorienterad vd. Titti Lundgren, medgrundare av medtech-bolaget Coala Life, har utsetts att leda Cross som vd från och med januari 2022. Thomas Bergqwist kommer fokusera på produktutvecklingen inför bolagets expansion.

Resan mot ett globalt medtech bolag har bara börjat…..Följ med oss på denna spännande tillväxtresan!

God Jul och Gott Nytt år önskar hela Cross-teamet!

 

Boka demo