Hur länge har du arbetat på Cross?
Det har snart gått ett år sedan jag började på Cross som Tech Lead.

Vad var din drivkraft/motivation att börja just på Cross?
Jag sökte tjänsten eftersom jag länge undrat över hur jag på bästa sätt kunde använda min kunskap inom mjukvaruutveckling för att hjälpa och bidra till en förbättrad och mer effektiv sjukvård och denna tjänst kändes som handen i handsken.

Hur har det gått för dig under ditt första år på Cross?
Jo, wow vad mycket vi har åstadkommit tillsammans på Cross under denna tid. Jag känner verkligen att jag bidrar till en bättre sjukvård varje arbetsdag. När jag tillsammans med mina kollegor utvecklar ny funktionalitet till vår produkt LifePod så får jag verkligen användning för hela mitt kunskapsregister inom mjukvaruutveckling som har blivit påfyllt under mer än 20 år, olika branscher, olika roller och allt mellan embedded programmering och mobiltelefoner till enterprise backend-system och molnlösningar.

Jag hjälper till på många olika sätt men har ofta arkitektur, säkerhet och teknikval som huvudområden när jag tittar på helheten. Jag känner mig verkligen motiverad att jobba varje dag.

Vill du också börja arbeta på Cross?
Teamet på Cross Technology Solutions växer och just nu söker vi t.ex. seniora utvecklare både inom frontend (React) och backend (Node.js) och vi letar också efter en kandidat som vill vara brygga mellan kvalitet och utveckling, en Projekt Quality Engineer. Om ni är sugna på att bidra är det bara att höra av sig till oss.

Titta gärna på vår karriärssida eller skicka en spontanansökan till info@cross-solutions.com

Boka demo