eHealth@LU Symposiet erbjuder ett digert program som alla med intresse för digitalisering av hälso- och sjukvården borde ta del av! Bakom eHealth@LU står Lunds universitet med Gudbjörg Erlingsdóttir, Associate Professor och koordinator för plattformen,  i spetsen – antagligen Sveriges största nätverk som samlar universitet, offentlig sektor och näringslivet för att belysa fenomenet eHälsa ur alla tänkbara synvinklar.

Vi på Cross har varit med sedan starten och är engagerad medlem i styrgruppen. Vi älskar att bli inspirerade, att byta ut idéer och att vara del av forskningen.

En forskargrupp från Lunds universitet har bland annat skuggat/intervjuat personalen på vårdcentraler och sjukhus vid införandet av LifePod för att följa patienter med KOL och hjärtsvikt på distans. Lyssna på presentationer kring studien “Mellan Pod och Patient – hur förändras arbetet när vården blir digital?

Hur kan distansvård ge tryggare och närmare vård?
Vår Vd, Titti Lundgren och vår marknadschef, Cathrin Jung står på scen och pratar om hur distansvård kan ge tryggare och närmare vård.

När: 25/8 kl 9:45-12
“Digifysisk vård på riktigt – lärdomar från primärvården och förbättringspotential för framtiden”

Var: Stora hörsalen, Ingvar Kamprad Designcentrum (IKDC), Sölvegatan 26, Lund
Deltagande är gratis, anmäl dig här!

Hela programmet hittar du på Lunds universitets hemsidan.

Ses där!

Boka demo